Coaching

Coaching je namijenjen svima onima koji žele promjenu u bilo kojoj sferi svog života i djelovanja te su spremni uložiti vrijeme i trud radeći na sebi kako bi željenu promjenu i ostvarili.

Promjena predstavlja rješenje nekog trenutnog ili kroničnog problema, uklanjanje nezadovoljstva nekom situacijom ili međuljudskim odnosom, napuštanje neke nepoželjne navike i sl. 

S druge strane, promjena može značiti usvajanje neke nove željene vještine, podizanje kvalitete nekog međuljudskog odnosa ili zadovoljstva nekom situacijom/stanjem itd.

Slikovito opisano, coaching možemo zamisliti kao neku vrstu mentalnog treninga, a coacha kao trenera koji nas kroz njega vodi.

Energetsko iscjeljivanje

Energetsko iscjeljivanje provodi se primjenom metode kvantne rezonance. Čiste se i otklanjaju negativne energije na svim razinama i dimenzijama energetskog tijela pojedinca i transmutiraju u više pozitivne energije čime se omogućava učinkovito iskorištavanje energetskog potencijala s ciljem poticanja i facilitiranja željenog osobnog razvoja. Energetski rad sa umom, emocijama, čakrama, meridijanima, energetskim tijelima otklanja duhovne blokade i interferencije te donosi energetski balans. Povisuje se energetska vibracija i frekvencija pojedinca i postupno u potpunosti stabilizira na višoj energetskoj razini.

Sistemske konstelacije

Sistemske konstelacije razvio je njemački filozof i psihoterapeut Bert Hellinger devedesetih godina prošlog stoljeća. Iako su nastale iz psihoterapijskog rada prerasle su njegove okvire te ponudile uvide i spoznaje o funkcioniranju ljudskih odnosa na individualnoj, obiteljskoj, nacionalnoj i globalnoj razini. Poučavaju nas što doprinosi našem zdravlju, a što nas može odvesti u bolest; što trebamo činiti a što izbjegavati da bi naši odnosi s drugima bili skladni, a život ispunjen i u ravnoteži.  Iako je svatko jedinka za sebe i "svatko živi svoj život", kao članovi sistema kojima pripadamo smo povezani sa svim drugim članovima i sistemom kao entitetom za sebe, a to sve skupa određuje okolnosti našeg života, odnosno sudbine. 

Edukacije

Održavanje predavanja, edukacija i radionica s temama iz područja psihologije i osobnog razvoja. 

Kreiranje sadržaja/pisanje bloga

Ukoliko uređujete portal ili želite na svojim poslovnim ili osobnim web stranicama te društvenim mrežama objavljivati sadržaje i teme iz područja psihologije, osobnog razvoja, duhovnosti, a niste vični pisanju ili ne stignete od drugih obaveza, za vas kreiram željeni sadržaj na zadanu temu i u dogovorenom roku.