Tihana Malenica Bilandžija

Moje životno poslanje nije samo opstati nego rasti: i to s nešto strasti, suosjećanja, humora i stila. 

Maya Angelou, američka pjesnikinja i spisateljica

Kao psihologinja, certificirani coach i trenerica posjedujem dugogodišnje profesionalno iskustvo u području osobnog i organizacijskog razvoja. Završila sam poslijediplomski znanstveni studij iz marketinga te se kontinuirano usavršavam pohađajući edukacije različite tematike - od upravljanja ljudskim potencijalima, vodstva, mirenja, e-učenja i gejmifikacije do mindfulnessa. Članica sam Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva i Hrvatske udruge za coaching.

Obožavam čitati, pisati i stjecati nova znanja. Već dva desetljeća objavljujem članke s temama iz psihologije, osobnog razvoja, ljudskih potencijala, vodstva te prikaze knjiga, a s vremena na vrijeme mi se omakne i pokoji intervju te kratka priča. One novijeg datuma možete potražiti na portalima Budi dobro (budidobro.com), Poduzetnik (poduzetnik.biz) i Inkubator sreće (inkubatorsrece.com). Dostupni su za čitanje i na ovoj stranici (Inspiracija.net) razvrstani u pet tematskih kategorija: Osobni razvoj, Posao & karijera, Partnerstvo & roditeljstvo, Čitam... i Na kavi sa... 

Na podstranici Čitam... pronaći ćete prikaze knjiga koje smatram vrijednima čitanja (neovisno o godini objave iako se uglavnom radi o novijim izdanjima), a obuhvaćeni su različiti naslovi iz beletristike i publicistike (primarno s temama iz psihologije, osobnog razvoja i tzv. self help literatura), a podstranica Na kavi sa... donosi intervjue koje sam vodila sa zanimljivim i nadahnjujućim sugovornicima. za portal Budi dobro

Ispunjavam životnu svrhu potičući i osnažujući druge da pronađu i žive svoju, koristeći pritom svoje talente i kompetencije te ostvarujući svoj puni potencijal. Toliko je toga za otkriti, puno izazova za svladati na tom putu (samo)spoznaje. No ima li većeg dara nego živjeti sebe?! Putujmo zajedno! :)

Za dogovor termina individualnog savjetovanja ili upit vezano uz moj rad možete mi se obratiti putem e-adrese: info@inspiracija.net.